Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Tianjin Huashuai Technology Co., Ltd. iki diadegaké ing Jan, 1992, kita Produsèn profesional melu produksi lan R & D mesin packaging secondary lan utensils stainless steel sing utamané dipigunakaké kanggo pharmaceutical, pranata lan industri, kita njupuk timbal ing industri padha kanggo long term in China. Utamané kaping fungsi lan intelligentialize baris produksi packaging secondary ngrambah pembangunan owahan.

Perusahaan wis kasil dadi Tianjin Ilmu lan Teknologi perusahaan lan perusahaan dhuwur-tech National, wutah sehat saka Huashuai wis lantaran kanggo peraturan ngelmu praktis.

NEWS

Apa mesin topeng mesin lempitan?

Topeng mesin mesin lempitan uga dikenal minangka mesin katun lempitan. Minangka jeneng tabet, iku mask lempitan. Apa mesin topeng lempitan? Iki kudu ora diterangno liyane. Iku kudu dikenal sing topeng kudu lempitan lan dikempalken.

Tianjin Huashuai: nyangkut ing Market Film Packaging Nggabungaken Chain Packaging Industry
Tianjin Huashuai Pharmaceutical Machinery Co., Ltd. iki diadegaké ing taun 1992 lan nduweni riwayat 16 taun. Ing awal diadegaké, t ...
Tianjin Huashuai Science & Technology Co., Ltd. dianugerahi minangka Top Ten Recommended Brand Industri Pharmaceutical
On June 19, 2017, ing "LeCorn Piala" menang 2016 China Food lan Pharmaceutical Industry Brand Event lan dianakaké ing Shanghai Dongjiao Hotel. Sawise o ...