Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Tianjin Huashuai Téhnologi Co., Ltd. didirikan dina Jan 1992, kami produsén profésional dina aktipitas produksi jeung R & D tina mesin bungkusan sékundér jeung utensils stainless steel nu utamana dipaké pikeun farmasi, dibekelan sarta industri sejenna, urang candak nu diterangkeun dina industri anu sarua pikeun jangka panjang di Cina. Utamana sababaraha fungsi jeung intelligentialize tina garis produksi bungkusan sekundér kahontal kamajuan considerable.

parusahaan geus successively jadi Tianjin Élmu jeung Téhnologi perusahaan tur perusahaan tinggi-tech Nasional, tumuwuhna sehat Huashuai ieu attributed ka peraturan ilmiah praktis.

wartos

Naon téh mesin topeng mesin tilepan?

Topeng mesin mesin tilepan anu ogé dipikawanoh minangka mesin katun tilepan. Ngaranna nunjukkeun, ieu masker tilepan. Naon téh mesin topeng tilepan? Ieu teu matak dipedar langkung. Eta kudu dipikawanoh éta topéng kudu narilep sarta dipak.

Tianjin Huashuai: mimilukeun Market Film bungkusan integral tina éta Chain Industri bungkusan
Tianjin Huashuai Pharmaceutical mesin Co., Ltd. didirikan dina 1992 sarta ngabogaan sajarah 16 taun. Dina awal ngadegna na, t ...
Tianjin Huashuai Élmu & Téhnologi Co., Ltd. dileler salaku Top Sapuluh Disarankeun Brand pikeun Industri Pharmaceutical
On June 19, 2017, anu "LeCorn Piala" meunang 2016 Cina Pangan sarta Pharmaceutical Industri Brand Acara na dilaksanakeun di Shanghai Dongjiao Hotel. Saatos o ...